Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 23/4

Strax före tolv vid lunchtid på måndagen larmades räddningstjänst och polis till en lägenhet på Norra Ringvägen där ett brandlarm tjöt.

Annons

Det visade sig dock bara vara matlagning som vållat rök och värme, någon fara för brand var det inte och styrkorna kunde återgå.

VÄSTERMALM. Vid fyratiden natten till måndagen kallades räddningstjänsten till Djäknebergsgatan där en bil rapporterades stå i brand. Trots en snabb utryckning var bilen helt övertänd då räddningstjänsten nådde fram. Bilen blev totalförstörd och polisen har skrivit en anmälan om skadegörelse – det finns ingen naturlig förklaring till varför bilen fattade eld.

VIKSÄNG-KUNGSÄNGEN. Flera bilister ringde polisen vid tvåtiden natten till måndagen för att berätta att en man stod mellan körbanorna på E18 i Västerås och spydde. Polis körde till platsen för att få bort mannen från de farliga omgivningarna, han hittades efter en stund i närheten och var då uppenbart drogpåverkad. Han misstänks för att ha använt narkotika och dessutom bar han kniv utan giltigt skäl.

TUNBYTORP. Strax efter midnatt natten till måndagen larmades polisen till Omformargatan där ett inbrottslarm aktiverats i en container. När polisen kom fram fanns ingen tjuv kvar, däremot fanns en skärbrännare på platsen, med vilken tjuven eller tjuvarna lyckats göra ett litet hål i en container med däck. Det verkar dock som om den tilltänkte tjuven blivit skrämd av larmet och försvunnit – utan sin skärbrännare.

Mer läsning

Annons