Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 23/5

Annons

Öster Mälarstrand. Vid 16-tiden i tisdags eftermiddag stoppade polisen en bilist vid en trafikkontroll på Öster Mälarstrand. Kontrollen visade sig inte omotiverad; bakom ratten satt en 32-årig man som dels saknade giltigt körkort, dels var uppenbart påverkad av något slags narkotika. Vidare efterforskningar gav också vid handen att mannen var efterlyst för att förhöras i ett annat ärende. Därför fick han följa med till Polishuset för provtagning och förhör.

Skälby. Flera polispatruller skickades till Skälby och kringliggande områden vid 21-tiden i tisdags kväll, en 3-årig pojke hade försvunnit från bostaden på sin cykel i ett kort, obevakat ögonblick. Föräldrarna ringde genast polisen – som snabbt kunde hitta pojken cyklande invid Lisjögatan och åter-föra både honom och cykeln till föräldrahemmet.

Centrum. Vid lunchtid i går stoppade polisen en bil på Stora gatan för kontroll. De första provresultaten visade att bilisten kunde misstänkas för rattfylleri.

Malmaberg. En anställd på Trådens kortidsboende har polisanmält att det försvunnit 100 kronor ur en handkassa. Stölden ska ha skett någon gång mellan 9 maj fram till och med den 23 maj.

Västerås. En 38-årig man har polisanmält Västerås kommun för tjänstefel eftersom han inte är nöjd med barnomsorgen. Mannen har även gjort anmälningar till Skolverket och skolinspektionen.

Hälla. Vid 19-tiden i går tyckte en butikskontrollant att en man betedde sig konstigt i en butik. När mannen lämnade butiken småspringande följde kontrollanten efter. När han återvände till den aktuella butiken, DM Mode, uppdagades att butikens dagskassa blivit stulen. Polisen larmades och personalen berättade att mannen varit i butiken. Den okände misstänks för stöld. Polisen har tagit in övervakningsfilmer från butiken.

Mer läsning

Annons