Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 24/10

Annons

Norra Skiljebo. Natten till i går har någon krossat en ruta på Tomaskyrkan, men försvunnit från platsen innan väktare och polis hunnit fram. På platsen har polisen säkrat ett verktyg som tros ha varit det föremål som kastades genom rutan.

Pettersberg. En parkerad bil på Sotargatan råkade någon gång under de tidiga morgontimmarna i går ut för skadegörelse och stöld. Någon har brutit upp låset till höger passagerardörr, tagit sig in och stulit bilstereon.

Vallby. Under helgen har någon vållat skadegörelse på Vallby förskola, Allmogeplatsen. Ett par bräder på verandan har brutits loss av okänd anledning.

Viksäng. Någon gång under helgen har registreringsskyltarna stulits från en parkerad bil på Viksäng.

Bäckby. Under helgen har någon brutit sig in i Lernias lokaler på Ånghammargatan genom att krossa ett fönster. Därifrån har tjuven eller tjuvarna sedan stulit en dator.

Gideonsberg. Någon gång under tiden fredag–måndag har någon försökt slanga bensin genom att bryta upp tanklocket till en parkerad bil på Humlegatan. Det verkar inte som om bensintjuven lyckats i sitt uppsåt – men han eller hon hann

i alla fall bryta upp och vålla skador på och kring tanklocket.

Erikslund. Två kvinnor i 20-årsåldern ertappades i går förmiddag i en klädbutik på Erikslund sedan de försökt ta med sig varor utan att betala. Polis tillkallades och de båda förhördes på platsen av poliserna och fick därefter gå – utan varor men med misstankar om stöld hängande över sig.

Hammarby sjöhage. Medan personalen på ett kontor på Kölgatan åt frukost i går morse passade någon okänd på att bryta sig in i ett kontor och stjäla en bärbar dator samt en mobiltelefon.

Bjurhovda. En bil som stod parkerad på Bjurhovdagatan i Västerås började brinna i söndags kväll.Klockan var 23.10 när SOS Alarm fick ett samtal om branden. Polisen vet ännu inte vad som orsakat eldsvådan.

Annons