Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 24/11

Annons

Råby. På torsdagsmorgonen upptäckte en boende på Bofinksvägen att någon brutit sig in i dennes parkerade bil. Vid anmälningstillfället var det oklart om något saknades.

Erikslund. Vid tvåtiden natten till torsdagen ringde bilister polisen och berättade om en bil som vinglade på riksväg 66 på väg söderut mot Västerås. Polisen ryckte ut och stoppade bilen vid Löpkranegatan. Den 26-åriga kvinnan som satt vid ratten visade tydliga tecken på att vara påverkad av någon sorts narkotika. Hon fördes till polishuset för provtagning och förhör och misstänks för drograttfylleri och ringa narkotikabrott.

Malma. Någon gång under natten till onsdagen har en parkerad buss vid Malmabanan fattat eld av okänd anledning. Bussen blev utbränd, polisen har varit på plats och genomfört en teknisk undersökning för att utröna om branden kan vara anlagd. Samtidigt har spår av inbrott i närbelägna folkracebilar konstaterats.

Bäckby. En parkerad bil på Ånghammargatan råkade under onsdagskvällen ut för inbrott. Någon har slagit sönder en sidoruta och tagit en väska som förvarade synligt inne i bilen.

Hälla. Under natten till onsdagen har någon slagit sönder en ruta och två fälgar på en parkerad bil hos Landrins bil på Fallskärmsvägen.

Centrum. Under onsdagen, någon gång mellan sju på morgonen och 17 på eftermiddagen, har någon stulit registreringsskyltarna från en parkerad bil på Källgatan.

Malma. Natten till onsdagen har någon brutit upp låset till en vägbom vid Malma såg.

Surahammar. En 23-årig Surahammarsbo togs för snatteri på Willys härom dagen. Mannen hade stulit korv och skinka till ett värde av 78 kronor.

Hallstahammar. En registreringsskylt stals i början av veckan från en Opel Astra på Oxelbacksvägen. Den användes i onsdags på en Volvo V70 i samband med en tankningssmitning på OKQ8.

Mer läsning

Annons