Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 24-26/6

En 64-årig man blev av med körkortet på Ängsö camping på söndagen.

Annons

Han hade kört bil med 0,56 promille alkohol.

Pettersberg.

En 39-årig man är misstänkt för grovt rattfylleri och grov olovlig körning. Polisen stoppade mannen på Pettersbergsgatan vid 16-tiden i lördags. Då hade han nästan 2 promille alkohol.

Önsta-Gryta

. En misstänkt bil som polisen fått tips om visade sig innehålla stöldgods från en skola. I bilen som stoppades på Murgrönevägen 05.40 i torsdags fanns en dator med skärm.

Skultuna.

En 27-årig man är misstänkt för allmänfarlig vårdslöshet sedan han somnat i från en kastrull på spisen på Folievägen vid 1.30-tiden i lördags. Lägenheten rökfylldes.

Sjöhagen.

En man, född -68, blev misshandlad på Sjöhagsvägen vid 1-tiden i lördags. Han kom i gräl med två för honom okända män. Den ene blev hotfull och tog strupgrepp. Denne slet även bort vindfångare på mannens bil och sparkade på motorhuven innan han försvann från platsen på en moped. Polisen påträffade senare två män, födda -76 respektive -80, som stämmer in på beskrivningen men har inte kunnat knyta dem till brotten.

Centrum. En 36-årig man försökte stjäla en mobil från en kvinnas handväska på restaurang Harrys natten till söndagen. En vakt stoppade mannen och kunde lämna tillbaka mobilen till kvinnan.

Centrum.

Vid 22-tiden i fredags blev en 24-årig man hotad till livet av en tidigare bekant, en 36-årig man. De träffades på Stora gatan. 36-åringen ville sälja narkotika eftersom han behövde pengar. När 24-åringen tackade nej blev han hotad och därför tog sin tillflykt till en restaurang där han ringde polisen.

Ängsgärdet.

Vid 5-tiden i onsdags grep polisen en 28-årig man som ska ha klottrat på en mur vid E18. Mannen har erkänt tilltaget och polisen har tagit sprejfärg i beslag.

Hemdal. En kvinna som är född -47 misstänks för brukande av falsk urkund. I torsdags var hon på apoteket på Centrallasarettet för att hämta ut receptbelagd medicin med förfalskad legitimation. Eftersom det var narkotikaklassad medicin är kvinnan även misstänkt för narkotikabrott.

Björnön. En 64-årig man är misstänkt för bedrägligt beteende eftersom han inte betalade för den stuga som han hade hyrt på Björnön och inte heller städat efter sig. Sammanlagt handlar det om 800 kronor som mannen är skyldig.

Malmaberg.

En 21-årig man är misstänkt för rattfylleri, efter att ha kört in i en parkerad bil, på Stentorpsgatan vid 5-tiden i lördags. Eftersom mannen saknar körkort är han även misstänkt för olovlig körning.

Västerås. I fredags blev flera personer vittnen till hur en man sålde sprit vid en bensinmack. Vid 17.30-tiden sågs bilen på Kopparbergsvägen. En civil polisbil åkte efter bilen som sedan stoppades på Önsta-Gryta. Vid ratten satt en 22-årig man. Vid husrannsakan hittade polisen 17 vodkaflaskor.

Önsta-gryta. Två patroner hittades på Skånevägen i onsdags.

Mer läsning

Annons