Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 24/7

Annons

Västerås. Tidigt på morgonen den 18:e juli kontrollerade polisen en bil på en Statoilmack i Mantorp. I bilen, som visade sig vara stulen, satt fyra västeråsare. Bilen hade stulits från Västerås och de fyra männen är misstänkta för tillgrepp av fortskaffningsmedel. Männen var 33, 23, 21 och 19 år gamla.

Centralen. Den 21 juli blev en person bestulen på sin väska på ett tåg mellan Skövde och Stockholm. I Väskan fanns bland annat kläder, en dator, en kamera och smink.

Centrum. Vid två tillfällen under tisdagen stals varor på en matbutik på Kopparbergsvägen. Vid 13:30-tiden var en person inne och tog en wrap utan att betala. Vid klockan 15:00 använde en person självscanningskassan men betalade aldrig. Det ska ha varit varor för runt 300 kronor.

Viksäng/Skiljebo. Någon gång mellan 19-tiden på måndagskvällen och 08:30 på tisdagsmorgonen har en okänd gärningsman stulit en bil på Rönnbergagatan.

Bäckby. En person boendes på Välljärnsgatan på Bäckby har anmält att denne blivit ofredad. Mellan den första och fjärde juli har personen fått flera sms och samtal från en okänd person.

Gideonsberg. Vid 10:20-tiden på tisdagen blev en person utsatt för ett bedrägeriförsök. Personen var inne på internet när ett falskt meddelande från polisen kom upp. Personen uppmanades att betala 1000 kronor. i böter för att låsa upp datorn.

Irsta. Någon gång under måndagskvällen eller natten mot tisdag har någon krossat ytterglaset på en entrédörr. En anmälan om skadegörelse är gjord.

Hälla. Den 20 juli blev en person av med sin plånbok på OKQ8 på Österleden. Händelsen skedde mellan klockan 16 och 17 på eftermiddagen. Anmälaren tror att plånboken försvann inne på bensinstationen.

Skallberget. Mellan förra måndagen och tisdagsmorgonen har någon stulit en moped från Bellmansgatan.

Östermälarstrand. Mellan klockan två och tre natten mot tisdag sågs några personer såga upp ett lås på en motorcrosscykel på Ankargatan. Bland annat skickades en hundpatrull till platsen och hittade motorkrossen i sökandet. Ingen person är misstänkt för brottet.

Annons