Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 24/9

Bullerbyns förskola på Benvägen, Bjurhovda, har haft påhälsning av tjuvar.

Annons

Natten till fredag, vid 02.45-tiden, tog sig någon in på förskolan genom att krossa ett fönster med hjälp av en trästock. Enligt anmälan har flera ”okända föremål” stulits.

RÅBY. En 48-årig man misstänker att han blev drogad när han besökte pizzeria Etna i torsdags natt. Mannen köpte flera öl och lämnade glasen obevakade. När han kom hem vid 05-tiden på morgonen mindes han ingenting. Däremot upptäckte han att såväl plånbok som nycklar och mobiltelefon var borta. Mannen medtogs till Centrallasarettet för provtagning.

ÖSTER MÄLARSTRAND. En båtmotor har stulits från en båt i Mälarparken. Enligt anmälaren har flera byggrannar den senaste tiden blivit bestulna på sina motorer. Chipmärk din motor, råder polisen.

GIDEONSBERG. Västerås Kampsportcenter på Utvecklingsgränd drabbades av inbrott natten mellan torsdag och fredag. En dator och en tv blev bytet.

ROCKLUNDA. I torsdags vid 20.30-tiden tankade en bilist för 348 kronor på Shell Rocklunda. Bilisten försvann sedan utan att betala.

SKILJEBO. En 42-årig man på moped stoppades på Fältmätargatan på fredagseftermiddagen. Han visade tydliga spår av narkotikapåverkan och fick följa med till polishuset för provtagning. Han misstänks för ringa narkotikabrott och drograttfylleri.

HÄLLA. Strax före klockan 18:30 på fredagen ertappades två kvinnor i 20-årsåldern vid Ikea med att ha snattat varor för 700 kronor. De påstod att de glömt bort att scanna varorna i kassan. En anmälan om snatteri upprättades och förhör hölls på platsen.

VALLBY. En 11-årig pojke snattade varor på Ica på Vallby på fredagskvällen. Han överlämnades till sin pappa och en anmälan om snatteri upprättades.

RÅBY. En man blev bestulen på sin plånbok på Lövsångargatan på fredagseftermiddagen. Han blev påhoppad av en person som stal hans plånbok och sedan försvann i en bil. Inget våld eller hot förekom.

Mer läsning

Annons