Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 25/1

Tidigare fru - eller sambo - böt lås utan att meddela mannen.

Annons

Gideonsberg. Under natten till onsdagen hittade en väktare på uppdrag i ett källarutrymme på Vitmåragatan tre personer som inte hade något i källarutrymmet att göra. De tre – två män i 40-årsåldern och en kvinna i 20-årsåldern - misstänks för olaga intrång.

Viksäng. Någon gång under natten till onsdagen har en bil parkerad på Rönnbergagatan råkat ut för att någon har repat bilen.

Irsta. Natten till onsdagen vid tvåtiden larmades räddningstjänsten till Sveaborgsvägen sedan kringboende larmat om en eller flera bilar som brann. En bil blev totalskadad trots snabb släckning. Ytterligare en bil som stod intill fick skador. Polisen misstänker skadegörelse.

Viksäng. Någon gång under onsdagsmorgonen stals en bil från ett företag på Tallmätargatan. Bilen hade körts till företaget på morgonen och ställts utanför, en stund senare var den spårlöst borta.

Nordanby. Vid 15-tiden på tisdagseftermiddagen körde en bil av riksväg 56 ungefär i höjd med Nordanbymotet. Bilen hamnade på en åkerplätt. Bilföraren, en man i 60-årsåldern fördes till Västerås sjukhus i ambulans för vård. Polisen ska utreda olycksorsaken.

Västerås. En man har polisanmält sin tidigare sambo eller hustru sedan hon utan hans vetskap bytt lås på den bostad som mannen menar fortfarande är gemensam. Polisen får utreda om det inträffade är brott.

Mer läsning

Annons