Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 25/2

Annons

Centrum. Vid 01-tiden natten mot torsdag blev en 21-årig man misshandlad på en krog. Han stod på dansgolvet och pratade med en kvinna, när en man kom fram och slog honom på kinden och sa åt honom att sluta prata med hans flickvän. Männen pratade ut om det hela och skildes som vänner. När 21-åringen lite senare återigen pratar med kvinnan kommer samme man fram och ger honom ett slag till. När kvinnan går emellan får även hon knuffar och slag på ena armen. Hennes pojkvän är nu misstänkt för ringa misshandel.

Västerås. En 20-årig man är misstänkt för att ha lämnat osanna uppgifter om en misshandel i tingsrätten. I det första polisförhöret lämnade 20-åringen uppgifter om en misshandel han bevittnat. När det var dags för huvudförhandling i tingsrätten mindes han plötsligt ingenting.

Västerås. En kvinna som hyrt en bostad i andra hand av en manlig bekant är nu misstänkt för egenmäktigt förfarande. Kvinnan struntade i att betala hyra för lägenheten, och flyttade senare också ut. Däremot lämnade hon inte tillbaks tre nycklar. Det betyder bland annat att lägenhetsinnehavaren inte kommer åt ett förråd där han har sina saker.

Hässlö. I lördags fick ett vindsförråd på Signalistgatan ovälkommet besök. Ett vittne såg två män komma ur hissen, bärande på något som såg ut som en packe kläder. Vittnet tror att det kan ha varit inbrottstjuvarna.

Gideonsberg. Vid 12-tiden släckte vaktmästaren en anlagd brand på Gideonsbergsskolan. Någon hade stoppat pappersservetter bakom ett element och tänt på. Väggen bakom elementet var av betong och stod emot branden. Händelsen är polisanmäld och rubriceras som allmänfarlig vårdslöshet.

Mer läsning

Annons