Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 26-27/5

Någon gång mellan fredag och lördag gjordes inbrott i en motorbåt på Lögarängen.

Annons

Ur båten stals bland annat flytvästar och en wakeboard.

Lögarängen. När en 64-årig man i lördags eftermiddag avvisades från Sjökrogen på Lögarängen tog han ett hårt tag i armarna på en 74-årig man på platsen, som fick blåmärken. Gärningsmannen är känd för polisen.

Malmaberg. I torsdags kväll stals en förbudsskylt för rastning av hundar från Grankullen, Gunnilbogatan. Skylten var fastgjuten i en betongklump.

Centrum. På lördagsnatten försökte en 40-årig man betala i baren på Blue Moon Bar med ett kontokort som var spärrat.

Hammarby. På fredagskvällen misshandlades en 16-årig pojke av en 15-årig pojke med ett knogjärn. Misshandeln skedde på Nybyggeskolan.

Gideonsberg. I fredag utsattes en 53-årig man för grov stöld på Backsippegatan. Okända gärningsmän stal en plånbok ur mannens ryggsäck.

Centrum. Ett större slagsmål inträffade på Stora gatan i höjd med Musses tobak vid tvåtiden på natten mot lördag. En polispatrull kom till platsen och två personer pekades ut som orsak till slagsmålet. En 28-årig man fick ett hårt föremål slaget i pannan av en för honom okänd gärningsman.

Centrum. En misshandel inträffade vid midnatt, natten mot lördag på Blue Moon Bar. En 19-årig kvinna fick ett knytnävsslag i ansiktet.

Nordanby. Vid halvtvåtiden natten mot lördag inträffade en brand på en balkong på Gulsporregatan. Branden släcktes snabbt och brandorsaken är okänd, ingen människa skadades.

Haga. En grov misshandel inträffade vid ICA-butiken på Haga vid halvtretiden på natten mot söndag. En 22-årig man var tillsammans med en vän på väg hem då de stoppades av en manlig person som muckade bråk. De två försökte ignorera mannen men kompisar till honom anslöt. 22-åringen slogs med en flaska i huvudet och fick åka till sjukhuset för dokumentation av skadorna.

Annons