Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 26/3

Slangbella eller luftpistol? Det är frågan om man vill skjuta sönder glasrutor.

Annons

Skiljebo. En boende på Jonasborgsvägen har polisanmält att någon under tiden onsdag-fredag skjutit sönder ett källarfönster till tvättstugan. Antingen genom att skjuta med luftvapen eller med slangbella. Yttre rutan på flerglasfönstret gick sönder, men projektilen orkade inte genom fler glasrutor.

Aroslund. En parkerad bil på Agnegatan har någon gång under natten till fredagen råkat ut för inbrott. Tjuven har krossat en ruta, tagit sig in och rotat runt i bilen. Ingenting tycks dock stulet. Tanklocket är dock uppbrutet och det tycks som om tjuven slangat bensin ur bilens tank.

Skallberget. Någon gång under den senaste månaden har ett källarförråd på Karlfeldtsgatan råkat ut för inbrott och stöld. Förrådet är ordentligt genomsökt. Två kartonger babykläder saknas.

Viksäng. En blå fyrhjuling blev bytet då ett källarförråd på Regementsgatan råkat ut för inbrott. Källardörren bär spår av inbrott och det finns också tecken på inbrott bland andra källarförråd i huset.

Munkängen. Vid sextiden på fredagsmorgonen hade polisen trafikkontroll på Kungsängsgatan. En 59-årig man som stoppades blåste positivt i sållningsinstrumentet som avgör rattfylleri. Det är i skrivande stund okänt vad det definitiva provet som avgör misstänkt rattfylla visade.

Västerås. Två felaktiga larm från värdetransportbilar i Västerås fick polisen att rycka ut med stora styrkor på fredagsmorgonen. Polisen har skärpt bevakning mot just värdetransporter med tanke på den kommande påskhelgens kontanthandel. Larmen visade sig dessbättre ha utlösts av tekniska fel.

Mer läsning

Annons