Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 26/5

Vid 01.35-tiden, natten till onsdag, larmade boende på Klockartorpet polisen sedan de sett en man kasta en sten mot fönstret till Klockartorpets friskvård.

Annons

När patrullen kom till platsen var mannen borta, Däremot hittade de en man en bit därifrån som stämde in på signalementet. Vid en kontroll av honom visade det sig att han hade både skruvmejslar och handskar i jackfickan. Mannen erkände att han kastat in stenen, men kunde inte förklara varför.

OXBACKEN. Fyra fälgar, tillsammans värda 23 000 kronor, stals från en bil på Oxbacksgatan vid 03-tiden, natten till onsdag. Ägaren har haft ute bilen till försäljning på annonssajten blocket, men om det har något med stölden att göra är okänt.

Irsta. Bifrostens förskola drabbades av skadegörelse i helgen. Någon har kastat in en oöpnnad burk öl i lokalen. Ölburken gick sönder, och det fanns öl i rummet.

Skallberget. Natten till onsdag var det inbrott i en bil på Skallbergsgatan. En gps, en dvd-spelare och en kupévärmare blev bytet.

centrum. I tisdags vid 14-tiden togs en 47-årig man på bar gärning sedan han snattat öl och lösgodis på Hemköp. Mannen betalade för en limpa med gröt, men sa sig inte ha pengar till resten. Det var en väktare som upptäckte snatteriet.

centrum. Två parasoller, tillsammans värda 45 000 kronor, har stulits från Espresso House på Hantverksgatan. Tjuven eller tjuvarna har klippt sönder de vajrar som satt fast runt solskydden. Stölden skedde någon gång i helgen.

Mer läsning

Annons