Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 26/7

Mobilen stals när han badade i poolen. 

Annons

Lögarängen. En man badade i Lögarängsbadets utomhuspool på onsdagseftermiddagen. När han kom upp ur vattnet har någon stulit hans mobiltelefon ur hans ryggsäck.

Bäckby. Vid halv tretiden på onsdagseftermiddagen försökte en kvinna snatta en tröja från en butik på Bäckby. När hon var på väg ut började larmet tjuta och ett butiksbiträde kom fram. Kvinnan började då hota butiksbiträdet och det var också en man som började agera hotfullt. Kvinnan är misstänkt för Snatteri, olaga hot och ofredande.

Centrum. En person ska ha lämnat oriktiga uppgifter och fått bidrag. Det ska ha hänt någon gång mellan augusti 2009 och januari 2011.

Bäckby. En okänd gärningsman har tagit sig in i en bostad på Välljärnsgatan genom att rycka upp altandörren. Inbrottstjuven fick med sig några tusenlappar. Inbrottet skedde mellan klockan 11 och 15:20 på onsdagen.

Tillberga. Någon gång under natten mot torsdag har en okänd gärningsman klottrat på huvudentrén till Tillbergaskolan. ”Phiss off” är klottrat i svart färg.

Centrum. En okänd gärningsman stal en mobiltelefon på en bar på Stora torget. Telefonens ägare hade lagt den på bardisken och då hade den blivit stulen.

Erikslund. Den 17 juli vid 16:50-tiden tog en kvinna varor på IKEA utan att betala för sig. Hon använde självscanningen och scannade bara in några av hennes varor.

Önsta. Den 24 maj ska en okänd gärningsman kastat in en blomkruka genom ett altanfönster så att det krossades.

Östermälarstrand. Någon gång mellan den 12 juli och den 25 juli har någon plockat bort en motorkåpa från en båt i hamnen vid Östermälarstrand. Delar från motorn har stulits och även en bensintank.

Mer läsning

Annons