Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 26/8

Moped stulen på Bäckby och en kvinna blev bestulen på krogen.

Annons

Centrum. En kvinna blev bestulen på sin mobiltelefon på nattklubben Pluto. Kvinnan hade mobiltelefonen i sin kavajficka när den blev stulen. Stölden skedde någon gång mellan klockan 23 i onsdags och 02 i torsdags.

Bäckby. Någon gång mellan onsdag kväll och torsdag eftermiddag har någon brutit sig in en garagelänga på Rösegårdsgatan. Inbrottstjuven bröt upp en garageport och stal en moped.

Gideonsberg. Vid 23.30-tiden på torsdagen såg ett vittne hur två personer knackade sönder rutan på en bil på Siggesborgsgatan i Västerås. De två personerna färdades på mopeder och försvann in bland husen. Polis sökte av området men lyckades inte hitta några misstänkta gärningsmän. På plats kunde polis också konstatera att rutan blivit krossad. Det är ännu oklart om någonting stulits från bilen.

Centrum. Vid 11-tiden i går stoppades och kontrollerades en bil på Vallbyleden i Västerås. Föraren, en 43-årig man, blåste positivt i sållningsinstrumentet och fick följa med till stationen för provtagning. 43-åringen är misstänkt för rattfylleri.

Mer läsning

Annons