Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 27/1

Natten till onsdag var det inbrott

Annons

i en garagelänga på Vitmåragatan, Gideonsberg. Fyra lättmetallfälgar till en Saab blev bytet.

BÄCKBY. I tisdags vid lunchtid upptäckte en anställd på Ica Supermarket att två pojkar, båda 15 år, snattade två burkar med energidryck.

BRANDTHOVDA. Det har varit inbrott i en bil på Dräktspännegatan, natten mellan tisdag ochonsdag. En hållare till en gps stals.

KRISTIANSBORG. En förstärkare har stulits ur ett förråd i Carlforsska skolans idrottshall. Stölden har skett någon gång de senaste dagarna.

PETTERSBERG. En boende på Pettersberg har polisanmält att någon stulit nyinköpta möbler från källarförrådet. Den 20 januari hade mannen varit och handlat nya köksmöbler för drygt 5 600 kronor. Eftersom han skulle åka i väg på kurs bar han ner möblerna i förrådet. När han kom hem upptäckte han att allt var borta.

GIDEONSBERG. I tisdags förmiddag, strax före 10.30, var det någon som sköt med smällare i skolans trapphus. Brandlarmet utlöstes, men smällarna orsakade inte några skador.

STENBY. En man och en kvinna, båda i 30-årsåldern, misstänks för urkundsförfalskning sedan de i över ett halvårs tid lyckats få ut receptbelagd medicin. Hur förfalskningen uppdagades är okänd, men apoteket kontaktade läkaren vars namn som stod på receptet. Denna hade inte skrivit ut några tabletter.

CENTRUM.  Någon gång den senaste tiden har det varit inbrott i en källare på Östermalmsgatan. Två radiobila, tillsammans värda 10 000 kronor, har stulits.

RÅBY.  Det har varit inbrott i ett förråd på Lövsångargatan. Två mattor har stulits. Inbrottet upptäcktes i onsdags.

Mer läsning

Annons