Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 27-28/10

Annons

Haga. En familj som bor på Urhagsgatan hörde ungdomar som förde liv utanför huset. Senare upptäckte familjen att någon kastat ägg på fasaden. Det är nu anmält som ofredande.

Centrum. Sex kommunikationsradioapparater som används av ordningsvakterna stals från Blue Moon Bar cirka klockan 21 i fredags. Även tillbehör till utrustningen försvann.

Hemdal. På lördagsmorgonen upptäckte ägaren till en bil parkerade på Hemdalsvägen att bakrutan var sönderslagen. Någon har troligen kastat en glasflaska mot rutan.

Centrum. Vakterna på Poco Loco Bar ville ha hjälp med en stökig man, klockan 01.45 natten till lördagen och en polispatrull kom dit. En 21-åring uttalade hot mot polisen. Han fick stanna i polishuset över natten och frigavs sedan.

Anundshög. 80 liter diesel stals från en grävmaskin vid en arbetsplats intill Anundshög, natten till fredag.

Centrum. En 58-årig kvinna som besökte Sky bar upptäckte att någon tagit hennes plånbok och handväska. Det inträffade vid midnatt natten till lördag.

Malmaberg. Bråk hördes i trappen i ett hus på Norra Skjutbanegatan. Polis åkte dit och fann att en fönsterruta i entré var sönderslagen. Det skedde i 06-tiden i lördags.

Centrum. En 25-årig man uppträdde störande på Blue Moon Bar vid midnatt i lördags. Han gjorde motstånd när vakterna skulle avvisa honom och fortsatte när polisen kom. Han fick stanna i en cell i polishuset över natten och anmäldes för våldsamt motstånd.

Centrum. En 26-årig man hotade en vakt på Bankiren i 01.30-tiden natten till söndag. Han togs om hand, fick nyktra till i polishuset och frigavs på morgonen efter förhör.

Mer läsning

Annons