Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 27/7

En okänd gärningsman stal läsk genom en krossad ruta på en affär i Västerås. 

Annons

Centrum. Under natten mot fredag har någon sparkat på en bil på Sturegatan. Det blev en buckla bilens högra passagerardörr.

Östermälarstrand. Någon gång mellan den 20 juli och fredagsmorgonen har något stulit ett växelreglage från en motorbåt. Tjuven hade klippt kablar och vajrar i anslutning till växelreglaget.

Hovdestalund. Någon gång under torsdagskvällen eller natten mot fredag har någon stulit en bensindunk ur en släpkärra på Hovdestalund kyrkogård.

Stenby. Under natten mot fredag har någon krossat en ruta till Coop forum på Stenbygatan och stulit läsk. Det är svårt att uppskatta hur stor mängd som blev stulen. Gärningsmannen har också hoppat på en container samt öppnat luckorna och dragit ur skräp.

Skälby. Under natten mot fredag har någon spräckt en fönsterruta på Håkantorpsskolan. Rutan är sprucken men sitter kvar.

Centrum. En yngling anmäldes för snatteri strax efter klockan 15 på torsdagen. Ynglingen var inne på Ica Skrapan och använde självscanningssystemet utan att betala. Värdet på varorna var ungefär 55 kronor.

Centrum. Någon gång mellan klockan 08:15 och 17:45 på torsdagen har en bil blivit utsatt för skadegörelse. Bilen har fått en buckla på taket.

Mer läsning

Annons