Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 28/1

Den ensamme 20-årige mannen blev rånad på sin mobiltelefon under knivhot.

Annons

Bjurhovda. En 20-årig man har anmält för polisen att han rånats med kniv under natten till torsdagen. Mannen har uppgivit att han mötte två unga män på när han promenerade på Bjurhovda. Den ene mannen höll fram en kniv, den andre kände igenom hans fickor. En mobiltelefon stals.

Önsta-Gryta. En man och en kvinna greps vid en bil Grytatippen i Västerås på natten mot torsdagen. Det var vid 02.40-tiden som en polispatrull träffade på tre personer, två män 30 och 52 år gamla samt en 39-årig kvinna, på platsen. Kvinnan och den 30-åriga mannen visade tydliga tecken på att vara påverkade av narkotika.Patrullen hittade även en mindre mängd narkotika i bilen. 30-åringen och kvinnan greps och är misstänkta för narkotikabrott.

Önsta-Gryta. Under natten till torsdagen har en parkerad bil på Syrénvägen drabbats av skadegörelse. En ruta har krossats. Enligt vad bilägaren kunde se vid anmälningstillfället hade inget stulits.

Kopparlunden. Personalen på Netonnets lagershop upptäckte under torsdagen att någon kund brutit upp en kartong med en mobiltelefon, tagit mobiltelefonen, värd över 3000 kronor, och fått den med sig förbi larmbågarna utan att ertappas.

Skälby. Vid 07.30-tiden på torsdagen stötte tre bilar ihop på Köpingsvägen, i höjd med EM-möbler. Dessbättre visade det sig att olyckan inte vållat personskador. Bärgningsbilarna fick dock arbete.

Nordanby. Klockan 00.20 på natten mot torsdagen stoppades en personbil på Norrleden i Västerås. Föraren, en man i 22-årsåldern, hade vinglat fram en bra bit. Det var ett vittne som larmade polisen om personbilen som vinglade fram. En patrull ryckte ut och fick stopp på bilen på Norrleden. Föraren visade tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika och blev snabbt misstänkt för drograttfylla.

Mer läsning

Annons