Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 28-29/4

Någon gång under den gångna helgen blev en 31-årig kvinna på Malmaberg ofredad av en manlig bekant.

Annons

Mannen ska ha ringt till kvinnans telefon och uttalat hot. Kvinnan blev rädd och fruktade för sitt liv. En 34-årig man pekades ut som gärningsman och han är nu misstänkt för ofredande.

Råby. Natten mot söndag urartade en restaurangbesök.  Ett antal berusade män betedde sig väldigt stökigt vid den lokala restaurangen vilket slutade med att en 28-årig man kastade en flaska genom en fönsterruta. Mannen misstänks nu för skadegörelse.

Västerås

. En 44-årig man misstänks för olovligt förfogande sedan han spenderat sin sambos pengar utan tillåtelse. Mannen har enligt polisanmälan fört över pengar från parets gemensamma konto till sitt eget. Därefter ska mannen ha spenderat alla pengar och även stulit en del smycken från sin respektive.

Ängsgärdet. Tidigt på lördagsmorgonen blev en lastbilschaufför av med sin mobiltelefon. Telefonen låg i chaufförens lastbil som stod på Pilgatan i Västerås. Några vittnen rapporterade till polis att de sett två män snoka runt fordonet, och när de senare stoppades av en polispatrull visade det sig att chaufförens telefon fanns i deras ägo. Men en av männen, en 36-åring, hade också hasch på sig och han misstänks nu även för narkotikabrott.

Skallberget. Någon gång under lördagen utbröt ett slagsmål mellan två grannar boendes på Bellmansgatan. En 23-årig man fick motta en slag i ansiktet av sin 56-årige granne. Den äldre grannen ska även ha uttalat olika hot under incidenten. 56-åringen misstänks nu för misshandel och olaga hot.

Mer läsning

Annons