Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 29-30/5

Annons

Dingtuna. En singelolycka inträffade vid 16.30-tiden på söndagen på Stationsvägen. Den kvinnliga föraren klarade sig utan allvarliga skador och valde att inte följa med ambulansen till akuten.

Kristiansborg. En motorcyklist fick föras till sjukhus efter att denna krockat med en personbil. Olyckan inträffade strax före klockan 21.30 på söndagskvällen i korsningen Mästargatan/Kristiansborgsallén. Det är oklart hur allvarliga motorcyklistens skador är.

Rocklunda. Efter fotbollsmatchen mellan Syrianska och Dalkurd på söndagen blev det lite oroligt utanför Swedbank Park. Några personer omhändertogs av polisen för fylleri.

City. En 23-årig man hotade att döda en vakt på Blue moon bar natten till söndag. Mannen är också misstänkt för misshandel. Han greps av polis men släpptes senare.

Surahammar. Fyra datorer stals vid ett inbrott i Communicares lokaler. Tjuvarna tog sig in i lokalerna genom att krossa en ruta.

Surahammar. En mobil har stulits från en elev på Skogslundsskolan som hade gymnastik. Även en badande på Ekängsbadet har blivit bestulen på sin mobil.

Kolbäck. Ett blixtnedslag i en telefonledning orsakade rökutveckling i en Möln-

torpsvillas kök i fredags.

Eriksberg. En motorcyklist skadades mycket lindrigt när han på lördagen blev påkörd på E18.  Skadorna var så lindirga att inget besök på lasarettet

behövdes.

Mer läsning

Annons