Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 29/5

Tre kvinnor och en man i åldern 21 till 42 år greps av polisen i centrala Västerås vid 13-tiden på lördagen misstänkta för att ha stulit en plånbok.

Annons

Offret följde efter kvartetten och kunde dirigera polisen rätt just som de skulle åka iväg i en bil. Åklagaren bedömde att bevisen inte räckte till och de misstänkta släpptes efter förhör.

Pettersberg. Tur i oturen kan man säga om det som hände en kvinna i lördags. Hon hade glömt sin väska i baksätet på broderns bil. En 25-årig man såg väskan, krossade bilrutan och stal den. I väskan låg nycklarna till kvinnans bil – som han också stal. Kvinnan såg av en slump 25-åringen köra iväg med hennes bil på Jakobsgatan och larmade polisen – som lyckades få tag på bilen, och den skyldige. 25-åringen är misstänkt inte bara för stöld utan även narkotikabrott.

Centrum. En 20-årig kvinna fick ett slag på halsen av en okänd man som hon hamnade i en dispyt med vid tretiden på lördagsmorgonen. Händelsen skedde på Kopparbergsvägen.

Centrum. En 23-årig kvinna har anmält att hon blev slagen och sparkad av en okänd kvinna inne på nattklubben Pluto strax före klockan två på lördagsmorgonen. 23-åringen blödde och hade ont i ryggen.

Pettersberg. Enligt polisen var det en salig röra av berusade personer på platsen, så det var svårt att avgöra vad som egentligen hänt. Det slutade i alla fall med två anmälningar om misshandel. En man blödde från pannan där han hade fått ett slag. Det var på Pettersbergsgatan ett bråk med flera personer inblandade utbröt 23.30 på lördagen.

Centrum. En 42-årig man kastade en ölflaska på en 37-årig kvinna. Han hotade också att döda henne. Händelsen inträffade i fredags på Sturegatan utanför Stadsmissionen. 42-åringen är misstänkt för olaga hot och misshandel.

Hammarby. En 15-årig flicka på Hammarbacksvägen var ute på gården för att slänga sopor när en okänd man dök upp och knuffade, slog och sparkade henne. Grannar ingrep och mannen flydde. Polisen har signalement men ingen misstänkt. Händelsen inträffade i fredags klockan 23.20. Flickan klarade sig med lindriga skador.

Gideonsberg. Mannen ville ha en pizza gratis i fredags kväll. Det fick han inte och slog då sönder pizzerians fönsterruta och försvann från platsen. Ägaren till pizzerian på Blomstergatan känner igen mannen så polisen hyser stort hopp om att få tag på den skyldige.

Mer läsning

Annons