Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 29/5

Annons

Malmaberg. En parkerad bil på Lövstagatan har natten till tisdagen råkat ut för vandalisering. Någon har krossat en ruta på bilen.

Västerås. En bilverkstad i Västerås har polisanmält en kund som inte gjort rätt för sig. Kunden har haft sin bil inne för arbeten i bilverkstaden, men inte betalat för arbetet trots att lång tid gått och nu har verkstaden tröttnat och polisanmält.

Stenby. Vid 20.30-tiden i måndags kväll såg väktare en obehörig man inne på Återbruket Stenbys område på Kraftlinjegatan efter stängningsdags. Polisen kallades dit men innan de kom fram hade väktaren hittat mannen utanför området på närbelägna Stenbygatan. Mannen var 51 år gammal och hade stulit fyra tv-kablar.

Brandthovda. En bilist i 70-årsåldern drabbades av plötslig sjukdom under färd vid 23-tiden i måndags, i korsningen Österleden–Brandthovdagatan. Bilisten tappade kontrollen över bilen till följd av sjukdomsanfallet och körde över två trafikskyltar. Hon fördes i ambulans till Västerås sjukhus för kontroll och vård.

Herrgärdet. Strax före klockan 2 natten till tis-dagen larmades räddningstjänst och polis till Brahegatan sedan kringboende ringt om en moped som stod i brand. Räddningstjänsten kom fram till platsen och kunde släcka branden. Polisen skrev anmälan om skadegörelse eftersom det inte finns någon naturlig orsak till att mopeden skulle ha fattat eld.

Lögarängen. Vid 9-tiden i går morse krockade två bilar på Sjöhagsvägen vid infarten till Lögarängsbadet. Två personer – en kvinna och en man, båda

i 70-årsåldern – fick lindriga skador. De fördes i ambulans till lasarettet för omplåstring och vård. Olyckan vållade vissa trafikstörningar under räddningsarbetet.

Riksväg 56/Rytterne-korset. En bil och en lastbil var inblandade i en trafikolycka vid Rytternekorset vid 10.30-tiden i går. Ingen människa skadades, men olyckan vållade trafikstörningar. Det var inte omedelbart känt hur olyckan gått till.

Västerås. En parkerad bil på Skultunavägen har någon gång under natten till tisdagen råkat ut för inbrott och stöld. Tjuven har brutit sig in i bilen och stulit diverse gods från den.

Hallstahammar.En kvinna blev i helgen bestulen på sin plånbok på Brukshotellet. Plånboken innehöll inga kontanter men däremot id-kort och bankkort.

Hallstahammar. En eller flera tjuvar bröt sig natten till tisdagen in i en skogsmaskin på Hästhovsgatan, och lade beslag på en dataskärm och en joystick.

Surahammar. Natten mellan måndagen och tisdagen slangades 20 liter bensin från en personbil som stod parkerad på Bergsgatan.

Surahammar. En klass 1 moped av märket Piaggio, har stulits från Tallgatan. Den är värd 8 000 kronor.

Mer läsning

Annons