Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 29/8

Två män råkade i bråk på Harrys, efter midnatt, natten till söndag.

Annons

Det slutade med att polisen kom och de båda männen anmälde varandra för misshandel. Bakgrunden till bråket ska ha varit svartsjuka.

Vallby. En 17-årig man är nu misstänkt för hets mot folkgrupp sedan han ska ha bråkat ochs skrikit rasistiska slagord, bland annat "vit makt, negerslakt", mot en 14-åring av utländsk härkomst.

Centrum. En man är misstänkt för kvinnofridskränkning sedan en 33-årig kvinna har anmält honom för slag, strypgrepp och dödshot. Händelsen ska ha inträffat i fredags.

Hälla. Personal på datorbutiken 128bit.se upptäckte plötsligt att ett demonstrationsexemplar av en dator var borta. Några kunder uppges ha uppträtt misstänkt och när personalen skrek efter dem körde de snabbt från platsen i sin bil.

Centrum. Två män greps efter en våldsam misshandel av en tredje man inne på Konrad, efter midnatt natten till söndagen. Bråket ska ha startat på grund av svartsjuka. Misshandeln fortsatte även sedan mannen hade hmnat på golvet. De två misshandlande männen greps och den slagne fördes till sjukhus, eftersom han kände sig yr och hade ont. De två gripna männen släpptes senare.

Centrum. Två bråkiga män i 25-årsåldern greps natten till söndagen på Pluto och är nu misstänkta för våldsamt motstånd. En av männen är också misstänkt för våld mot tjänsteman. Båda fick nyktra till i poliscell.

Rocklunda. En 31-årig kvinna upptäcktes när hon snattade på Västerås Marknad. Polis kallades till platsen. Kvinnan förhördes, anmäldes och återlämnade det som stulits.

Annons