Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 29/8

Annons

Öster Mälarstrand. En öppenvårdsmottagning på Regattagatan har under helgen utsatts för inbrott. Tjuven eller tjuvarna har tagit sig in genom väggen snarare än genom att försöka forcera stabila dörrar, men det är ännu oklart om något stulits över huvud taget.

Brandthovda. Brandthovda IP har drabbats av vandaler under helgen.

Någon har kört in med bil och sladdat runt på gräset och förstört ett spelarbås.

Rönnby. Någon gång under natten till i går har en parkerad bil på Kulstötargatan råkat ut för skadegörelse i samband med bensinslangningsförsök. Brytmärken kring tanklocket syntes på bilen.

Skälby. Natten söndag-måndag har en parkerad bil på Skälbygatan drabbats av inbrott. En GPS-navigator har stulits sedan rutan krossats.

Gryta. Flera lastbilar på Returvägen har råkat ut för inbrottsförsök under helgen. Lastbilarna har stått på inhägnat område vilket inte avskräckt tjuven eller tjuvarna.

Tunbytorp. Under helgen har någon eller några tilltänkta tjuvar brutit upp en container på Tunbytorpsgatan. Containern innehöll inget som helst av värde, men det visste inte tjuvarna när de började bryta.

Irsta. Backsippans förskola på Sveaborgsvägen har råkat ut för skadegörelse under helgen. Flera fönsterrutor har krossats, men det tycks inte som om syftet var inbrott utan snarare ren vandalism.

Sjöhagen. En parkerad bil på Skeppsgatan har någon gång under de senaste två veckorna blivit bestulen på en registreringsskylt.

Viksäng. Den nylagda farstukvisten av trä på Ekbergaskolan, Viksängsgatan, har drabbats av skadegörelse under helgen, oklart exakt när. Det finns dock övervakningskamera, så polisen hoppas att vandalerna fastnat på bild. Polisen ska undersöka saken.

Eriksberg. En personbil smet i fredags kväll från bensinnotan på cirka 420 kronor.

Kolbäck. En man har anmält till polisen att han dels blev slagen i en lägenhet, dels rånad på jacka, kontanter och busskort på Linnéatorget. Omständigheterna gör dock att polisen ställer sig tveksam till mannens uppgifter.

Hallstahammar. Under helgen har någon brutit sig in i en lägenhet på Snevringevägen. Ytterdörren var avhakad och delvis förstörd, men inget verkar vara stulet från lägenheten.

Hallstahammar. En man har anmält att han blivit bestulen på sin mobiltelefon i lördags kväll, när han besökte Brukshotellet.

Annons