Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 3/2

Annons

VIKSÄNG. Under natten mot torsdagen bröt sig någon in på Viksängsskolan. Tjuven bröt upp ett antal dörrar inne på skolan och sökte igenom rummen. Ett par bärbara datorer som fanns i lärarrummet blev bytet.

CENTRUM. En 40-årig kvinna som arbetar i en lokal på Stora gatan har anmält att hennes ipad som låg i en skrivbordslåda försvunnit någon gång under den senaste veckan. Ingen av de övriga i personalen visste någonting om läsplattan och hon tror därför att den stulits.

VÄSTERÅS. Någon har brutit sig in i ett vindsförråd på Smedjegatan och stulit fyra sommardäck på fälg.

SANDGÄRDET. Ett källarförråd på Skälängsgatan har fått oönskat besök. Någon har klippt upp förrådsdörren och stulit en blommönstrad barnvagn och en datorskärm.

SKILJEBO. Någon har under natten till torsdagen brutit sig in i Tomaskyrkan genom att ta sig in genom ett fönster. Tjuven fick med sig en dator och en kamera från ett kontor.

GRYTA. Någon gång mellan tisdag och torsdag har någon stulit tio bilbatterier och ett antal kablar från återvinningscentralen.

SKALLBERGET. En kvinna på Emausgatan fick under natten mot torsdagen stenar kastade mot hennes fönster. Fönstren höll, men kvinnan tyckte att händelsen var så obehaglig att hon polisanmält den.

VÄSTERÅS. En kvinna har anmält att hon fått en faktura på närmare 3 000 kronor för datorprogram hon inte beställt. Adressen på fakturan stämde inte heller överens med företaget fakturan påstods komma ifrån.

SKALLBERGET. Någon krossade under natten mellan tisdag och onsdag tre rutor på en företagslokal på Emausgatan.

CENTRUM. I helgen gjorde någon en djup repa på en bil som stod parkerad på Västra Utanbygatan. Repan gick längs hela förarsidan.

Mer läsning

Annons