Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 3-4/3

Annons

Centrum. I lördags stoppade polisen en 59-årig mopedist på Vasagatan. 59-åringen fick blåsa i ett sållningsinstrument som visade att han var grovt berusad. Mannen fick följa med till Polishuset för tillnyktring.

Centrum. Natten mot i går uppstod tumult på dansgolvet på Blue Moon Bar. Tre personer var inblandade i slagsmålet. En 33-årig man fick bland annat ta emot ett flertal slag i ansiktet av en 24-åring. Händelsen är anmäld som misshandel.

C entrum. Bråk uppstod i garderobskön på Blue Moon Bar natten mot i går. En 24-årig man ska ha trängt sig före i kön, och då han blev tillsagd gav han sig på en 23-årig man och slog honom ansiktet. Händelsen är polisanmäld och 24- åringen är misstänkt för misshandel.

C entrum. I lördags natt hamnade fyra personer i fejd med varandra på

Harrys. Upprinnelsen till bråket ska ha varit delade meningar om ett idrottslag. En 33-årig man misshandlade en 23-årig man och polisanmäldes för detta.

Centrum. Två personer blev misshandlade under natten mot i lördags av en 25-årig man. Händelsen inträffade på Sigmatorget då två grupper kom i bråk. 25-åringen ska bland annat ha knuffat en 22-årig man till marken och därefter slagit honom.

Centrum. En 29-årig man misstänks för misshandel och skadegörelse efter ett bråk på Kopparbergsvägen natten mot i fredags. Mannen ska ha knuffat en 23-årig man så hårt att denne tappade sina glasögon och fick ont i en axel. 29-åringen ska sedan ha trampat sönder glasögonen. Han misstänks därmed även för skadegörelse.

Mer läsning

Annons