Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 3-4/7

Annons

Centrum Tidigt i lördags morse stoppade polisen en 18-årig ung man som körde onykter på Södra Ringvägen. Mannen hade heller inget körkort och misstänks för rattfylleri samt grov olovlig körning.

Småbåtshamnen En kvinna som besökte Sjökrogen i fredags natt fick sin väska stulen när hon var upp och dansade. I väskan fanns bland annat ett kreditkort som två män i 20-årsåldern strax därpå försökte handla med i baren på restaurangen. Männen kunde då gripas och har efter förhör med polisen släppts, misstänkta för grov stöld.

Centrum Natten mot söndag sparkade en 18-åring mot en taxibil och gav taxichauffören flera knytnävsslag vid Skrapan, Kopparbergsvägen. Chauffören lyckades övermanna 18-åringen och kunde hålla kvar honom tills polis anlände till platsen. 18-åringen är misstänkt för våld mot tjänsteman samt ringa narkotikabrott.

Centrum Vid 21-tiden i fredags kväll greps en 19-årig man vid Centralstationen efter att via sms hotat en mamma och hennes dotter. Mannen släpptes fri efter förhör och är misstänkt för olaga hot.

Tillberga En 20-årig man hotade sina föräldrar med kniv i fredags eftermiddag i Tillberga. Mannen greps av polisen och omhändertogs senare av socialtjänsten.

Centrum En 27-årig kvinna som kom med tåg till Centralstationen i Västerås togs om hand av polis efter att ha visat tydliga tecken på påverkan. i hennes sällskap fanns en 29-årig man och båda är misstänkta för ringa narkotikabrott.

Centrum En 20-årig kvinna som jobbade på en av krogarna i centrum i fredags kväll blev antastad av en 29-årig manlig kund som började tafsa på henne. Kvinnan har anmält mannen för sexuellt ofredande.

Bjurhovda Några barn blev hotade av en kvinna i bil på Skivyxvägen i fredags kväll. Barnen var ute och lekte på gatan när kvinnan körde förbi och hotade att köra på dem nästa gång. Polisen vet ännu inte vem kvinnan är.

Mer läsning

Annons