Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 3/7

Annons

BÄCKBY. Under natten mot tisdagen krossade någon en ruta till ett klassrum på Fridhemsskolan.

SKÄLBY. En kvinna hittade på tisdagen en påse med vitt pulver vid en cykelbana på Skedgatan. Kvinnan misstänkte att det var narkotika och anmälde det till polisen.

DINGTUNA. Någon gång under tisdag har någon dumpat ett lass med sopor på en gård utanför Dingtuna.

VIKSÄNG. Runt 14-tiden stal någon en lastbil. När chauffören kom tillbaka till platsen där bilen stått var den borta.

HALLSTAHAMMAR. Sent på söndagsnatten utsattes familjeläkarenheten på Vegagatan för skadegörelse. En lampa på fasaden krossades och ett vittne observerade två killar som befann sig på platsen vid dådet. Polis kallades till läkarmottagningen men ännu finns inga misstänkta.

HALLSTAHAMMAR. En personbil, stående vid Björkmans bil i Hallstahammar, blev av med sina registreringsskyltar någon gång under den gångna helgen. Händelsen rubriceras som stöld och är anmäld till polisen.

SURAHAMMAR. Under Suradagarna i helgen utsattes en av marknadsförsäljarna för både skadegörelse och stöld. Enligt polisen ska ett ungdomsgäng ha förstört försäljarens marknadsställning, som är värderad till 2 500 kronor. Ungdomsgänget ska även ha stulit en presenning av försäljaren.

HALLSTAHAMMAR. Natten mellan söndag och måndag krossade en okänd gärningsman rutorna på en personbil vid Eldsbodaskolan. Bilen som utsattes för skadegörelsen tillhör Hallstahammars kommuns fordonspool.

Mer läsning

Annons