Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 3/8

Mannen packade grejer i bilen inför flytten - och lämnade kärran olåst mellan varven. Då smet en tjuv in och stal utrustning.

Annons

Råby. Vid 01.10-tiden i går natt antändes en bil på Kungsfågelgatan. Polisen har inga misstänkta eller övriga upplysningar. Bilen var av märket Volvo.

Bäckby Centrum. 00.40, bara en halvtimme innan bilbranden på Råby, brann en bil på Bäckby centrum. Bilen var av märket Saab 900. Polisen misstänker samma gärningsman som på Kungsfågelgatan.

Malmaberg. Brand i en lekstuga på Odensvigatan. Någon har satt eld på tidningar och kastat in i lekstugen vid 23.30-tiden måndag natt. Elden kunde släckas men polisen har inga misstänkta.

Blåsbo. Mellan den 24:e och 2:a har det varit skadegörelse på Blåsboskolan. Någon har krossat en fönsterruta. Inga misstänkta.

Råby.

Den 30:e juli drabbades en olåst bil av inbrott på Tornsvalegatan. Bilägaren blev bestulen på en dator och en kamera. Anledningen att bilen var olåst var att ägaren skulle flytta och hade bilen olåst medan han bar grejer. Då passade tjuven på.

Bäckby. Någon gång mellan lördagen den 31:a juli till söndag den första augusti blev en bil bestulen på fästen och extraljus på Gransångargatan 34. Bilen beskrivs som en liten buss.

Annons