Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 30/12 - 3/1

Annons

CENTRUM. En taxichaufför misshandlades av en kund vi 01-tiden natten till söndag i korsningen Storagatan/Vasagatan. Taxichauffören ville se att kunden hade pengar till resan innan och fick då ta emot slag. Det finns en misstänkt för dådet.

SKALLBERGET. En person sparkade och rev personalen på Skallbergskrogen. Mannen i 35-årsåldern var sen tidigare portad på krogen men kom ändå in och bråkade med gästerna vid 21-tiden i lördags. Personalen tröttnade och körde ut mannen som var berusad och blev aggressiv.

CENTRUM. Två tjejer i 19-årsåldern blir slagna i ansiktet av en okänd man på Stora gatan klockan 02.50 på nyårsnatten. Mannen gick sen därifrån och ingen av tjejerna tror sig kunna känna igen honom.

CENTRUM. En 27-årig man blir påhoppad på Burger corner på Sigmatorget vid 03.10 på nyårsnatten. Mannen diskuterade en beställning med personalen då någon slår honom i ansiktet utan förvarning.

CENTRUM. En 40-årig man står i baren på restaurang Varda på Vasagatan när han helt oprovocerat blir skallad av en annan man. Det var vid 22-tiden på nyårsafton som mannen, som var över 190 cm och skallig, attackerade honom. Vakterna körde sen ut mannen och sa att de kände igen honom sen tidigare.

SKALLBERGET. En 18-åring och hans kompisar hamnade i ett bråk med ett annat gäng på bussen vid 2-tiden på nyårsnatten. 18-åringen får en spark i ryggen och jagas iväg. Sen kommer gärningsmannen tillbaka och slår en av hans kompisar i ansiktet.

KRISTIANSBORG. En 17-årig man uppger att två personer har hoppat på honom efter en mindre dispyt vid 21-tiden på nyårsafton. De två personerna ska ha sparkat honom varsin gång i ansiktet.

SÖDRA SKILJEBO. En man hör prat och skratt utanför sin bostad på Funkisgatan vid 8.30-tiden den 1 januari. Sen hör han en smäll och ser ett hål i sin inglasade balkong som ser ut som ett kulhål.

CENTRUM. En person kom till en lägenhet på Smedjegatan där två 18-åriga tjejer satt. Mannen började bråka och slängde en mobiltelefon i väggen vid halv 2-tiden på nyårsnatten.

SJÖHAGEN. En okänd gärningsman bröt sig vid 05.40-tiden den 2 januari in i en kiosk på Slakterigatan och stal kontanter ur kassan.

ROCKLUNDA. En 54-årig man som varit och tränat på gymmet vid 17-tiden den 1 januari märkte efteråt att någon brutit sig in i hans skåp och stulit kontanter och en klocka till ett värde av 4000 kronor.

NORDANBY. Någon gång mellan den 1 och 2 januari försökte någon tjuvkoppla en brun Ford som stod parkerad på Bellmansgatan. Rutan på bilen krossades också.

KRISTIANSBORG. Mellan 30 och 31 december bröt sig någon in i en svart Ford på Tunbygatan och flyttade bilen 5 meter in i en snödriva.

Mer läsning

Annons