Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott  olyckor 30-31/1

Annons

VIKSÄNG. En man som skulle slänga sopor på Kaserngatan på fredagsförmiddagen blev av med sin mobiltelefon ur lastbilen som han lämnade olåst i några minuter.

HAMMARBY. En 70-årig kvinna fick inbrott i sitt källarförråd på Bygatan någon gång förra veckan. Hon hittade flera cigarettfimpar som tjuvarna lämnade efter sig. Det är oklart vad som stals.

CENTRUM. En 38-årig man blev slagen med en flaska i huvudet av sonen till hans tidigare flickvän. De gick ut på terrassen på restaurangen Oliver Twist för att prata när mannen fick en flaska i ansiktet. Efter det blev han slagen flera gånger av killens två kompisar. Mannen ville inte polisanmäla misshandeln som ägde rum vid 22.50-tiden i fredags.

CENTRUM. Vid 23.30 på Silk i fredags blev en 18-årig man slagen med en glasflaska och knytnävar av två män som ska vara i samma ålder. Han fick ett jack över ögonbrynet och plåstrades om av vakterna.

CENTRUM. En 20-årig man slängdes in i en glasdörr vid Skrapantorget runt midnatten natten mot lördag. Han stod utanför bankomaten med några kompisar när en berusad man kom fram och muckade gräl. Efter att den berusade mannen slängde in 20-åringen i glasdörren brottade 20-åringen ner mannen tills hans kompisar kom.

CENTRUM. En 17-åring attackerade tre gäster inne på restaurangen Bankiren klockan 00.30 natten till lördag. Attacken var helt oprovocerad och efteråt tryckte personalen upp honom mot väggen innan polisen kom till platsen.

SURAHAMMAR. En man försöker strypa sin sambo och slog henne samtidigt i ansiktet. Det hände i parets lägenhet klockan 22.40 på fredagen. Mannen hotade också att döda kvinnan.

CENTRUM. Bråk uppstod på Blue moon bar vid midnatt natten mot lördag. En 27-årig man var på krogen med sin flickvän när han säger att han blev attackerad bakifrån av två 26-åriga män. De hävdar å sin sida att det var 27-åringen som slog dem. Vakterna särade på parterna.

BJURHOVDA. En man som var på besök i Västerås hade parkerat sin bil vid Bjurhovda Centrum i helgen. Han fick sina rutor krossade, både tändningslåset och framdörrslåset förstördes och bilstereon blev stulen.

VALLBY. Två 17-åringar togs för snatteri av personalen på Ica Vallby vid 10-tiden i måndags. När de blev påkomna så puttade de på en ur personalen och hotade att komma tillbaka till affären med en stinkbomb.

Mer läsning

Annons