Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 30/8

En man som gick omkring och bar på två yxor stoppades på Färnebogatan, Skiljebo, vid midnatt natten till tisdag.

Annons

Yxorna beslagtogs av polisen och mannen är nu misstänkt för brott mot knivlagen. Vad yxorna skulle användas till är i nuläget oklart.

SKULTUNA. Vid ettiden natten till tisdag gick inbrottslarmet i Persboskolan. Polis och väktare åkte ut till platsen och kunde konstatera att någon tagit sig in i skolan. Ingen person har gripits misstänkt för inbrottet och det är oklart vad som stulits.

VALLBY. En bilägare på Kornbodsgatan har anmält att han upprepade gånger fått sin bil slangad på bensin.

BÄCKBY. Boende på Puddelugnsgatan har anmält sina grannar för ofredande. Anledningen är att de spelar hög musik i tid och otid.

VIKSÄNG. Ett daghem på Kaserngatan har drabbats av skadegörelse, natten till tisdag. Bland annat hade en skrinda slagits sönder. Dessutom var hela området nedskräpat.

CENTRUM. Konstnärsföreningen på Slottsgatan har haft påhälsning av tjuvar. Om något är stulet är oklart, eftersom det var väldigt tillrört och stökigt i lokalen. Inbrottet skedde natten till tisdag.

CENTRUM. En chokladbutik på Vasagatan har drabbats av skadegörelse. Natten mellan måndag och tisdag krossade någon fönster till butiksdörren.

CENTRUM. En bilägare på Kaplansgatan har fått sin bil repad. Tilltaget skedde natten till tisdag.

Mer läsning

Annons