Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 4/1

Annons

GIDEONSBERG. Under natten mot måndagen såg en förbipasserande två personer inne på Salong Chic på Siggesborgsgatan. När polisen kom dit upptäckte man att personerna tagit sig in genom att slänga ett cykelställ genom fönstret. Tjuvarna har sedan sökt igenom skåp och lådor, men eftersom inga kontanter fanns i butiken verkar de ha fått gå tomhänta därifrån.

GIDEONSBERG. Tidigt på söndagsmorgonen krossade någon fönsterrutan på entrén till en butik på Bangatan.

VALLBY. Natten till söndag stals en bilstereo från en bil parkerad på Förstuguvägen.

VIKSÄNG. Någon gång under nyårshelgen har någon krossat fönsterrutor på Ekbergaskolans fritidshem. Vandalerna har sedan slängt in raketer och smällare som bland annat orsakat brännmärken på en soffa. Totalt var fyra fönsterrutor förstörda. Skolgården var också fylld av raketskräp.

BÄCKBY. Någon gång under förra veckan bröt sig någon in på en dagverksamheten och stulit en tv samt två små kassaskåp.

HÖGSHOLM. Medan en traktor under en natt i förra veckan stod parkerad på en mindre skogsväg bröt sig någon in i den genom att slå sönder rutan. Tjuven fick med sig brandsläckare, verktyg och en radio.

SKILJEBO. Under nyårshelgen har någon skjutit sönder skyltfönstret på en hårsalong på Ekevägen, troligen med luftgevär.

HAMMARBY. Någon försökte i helgen ta sig in i en bil parkerad i ett garage på Sigfrid Edströms gata. Tjuven tog sig in genom att sparka sönder väggen på garaget. Då bucklades bilen i garaget till, men tjuven lyckades inte ta sig in i bilen. Även grannens garage har utsatt för inbrottsförsök.

ÖSTANBRO. Under natten till måndag bröt sig någon in i en verkstad och stal verktyg och högtalare.

HEMDAL. Någon gång under nyårshelgen bröt sig någon in på en avdelning på Centrallasarettet. Tjuven tog sig in i ett nyckelskåp och stal ett okänt antal nycklar.

MALMABERG. Under natten till måndag försökte någon bryta upp en branddörr på Släggargatans serviceboende. Försöket misslyckades, men dörren blev så pass skadad att den inte längre går att öppna.

GÅSMYREVRETEN. Någon slet under nyårshelgen upp tanklocket på en bil parkerad på Eriksborgsgatan och slangade bensin.

CENTRUM. Någon gång under nyårshelgen bröt sig någon in i ett bageri på Stora gatan och stal en kristallkrona som låg i en vagn innanför dörren. Även en lampa och en lampett försvann.

LILLÅUDDEN. Under nyårshelgen har någon tagit sig in på Mälarenergis område genom att klippa upp et stängsel. Tjuvarna har sedan tagit sig in i en värmepumpsanläggning och stal dator, verktyg och kopparlina.

STENBY. I förra veckan blev en man bestulen på sitt handikapptillstånd. Mannen hade lämnat bilen olåst medan han gick i väg på ett kortare ärende. När han kom tillbaka var tillståndet borta.

RÅBY. I förra veckan bröt någon upp ett förråd i en källare på Flugsnappargatan. Vad som stulits är okänt.

VALLBY. Mellan lördag och söndag sparkade någon omkull en stor lerkruka på Portlidervägen.

RÅBY. Under natten till måndag krossade någon rutan på en bil parkerad på Lövhagsgatan och stal en stereo.

BÄCKBY. Ett förråd på Bessimergatan bröts upp under natten mot måndagen. Tjuven fick med sig fyra dubbdäck.

HÄSSLÖ. Under nyårshelgen bröt någon upp dörren till en studentbostad på Signalistgatan. Bland annat förstördes en bordslampa, köksstol och ett kylskåp och tjuven fick med sig en dator, en kamera och ett par skor.

BJURHOVDA. Under natten till måndag stals en bil med registreringsnummer ANX 853 från en parkering på Flisavägen.

SKALLBERGET. I förra veckan stals resväskor, kläder, en cykel och en digitaltv-mottagare från ett källarförråd på Emausgatan.

Mer läsning

Annons