Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 4/11

Vid 02-tiden, natten till torsdag, blev en 18-årig ynglig misshandlad av en okänd man.

Annons

18-åringen och hans kompisar var utanför Skrapan när ett annat gäng kom till platsen. Ordväxling uppstod och 18-åringen fick en käftsmäll, och fördes till Centrallasarettet för vård, bland annat för en sprucken överläpp.

Centrum. En 19-åring man togs på bar gärning när han krossade rutan till butiken Kammaraen vid Stora torget. 19-åringen förklarade sitt handlade med att han var ledsen och arg, men att han var beredd att ersätta fönsterrutan.

Centrum. En 22-årig man fick flera knytnävsslag i både ansikte och nacke när han köade i garderoben på restaurang Silk. 22-åringens glasögon ramlade av och gick sönder. Eftersom det var så trångt uppfattade han aldrig vem slagen kom ifrån.

Bjurhovda. Bullerbyns förskola på Knotavägen har drabbats av inbrott. Tjuven eller tjuvarna tog sig in genom att krossa en ruta. Exakt vad som stulits är oklart.

Aroslund. Vid 02.30-tiden, natten till torsdag, blev en 19-åring utsatt för ett rånförsök vid Teliaplan. Fyra killar kom emot honom och frågade om han hade en mobiltelefon. En av dem höll fast 19-åringen medan en annan muddrade honom. Sedan fick han ett slag i ansiktet. 19-åringen gav dock igen, och då sprang gänget i väg.

Björksta. En fyrhjuling stals ur ett garage i Björksta, vid 00-15-tiden, natten till torsdag. Innan tjuven åkte iväg passade han eller hon på att fylla tanken från en bensindunk som fanns i garaget.

Annons