Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 4/2

Utan giltigt körkort och drogpåverkad - en dålig kombination när polisen stoppar dig i trafiken.

Annons

Bjurhovda. Vid ettiden natten till torsdagen stoppade polisen en bil på Stenåldersgatan. Polisen fattade misstankar mot föraren, en 26-årig kvinna. Det visade sig att hon dels saknade körkort och dels var påtagligt påverkad av droger. Hon fördes till polisstationen för provtagning och rapportskrivning.

Centrum. När krogarna stängde vid tvåtiden natten onsdag-torsdag stoppade polisen en 23-årig man på Stora gatan. Han visade tecken på drogpåverkan och fördes till polishuset för provtagning.

Viksäng. Vid fyratiden, tidigt på torsdagsmorgonen, kontrollerade polisen tre unga män som kom gående på Rönnbergagatan. Alla tre verkade påverkade av något, förmodligen droger. Två nittonåringar misstänks därför för ringa narkotikabrott. För den yngre i sällskapet, en 18-åring, var det lite värre. Han var efterlyst då han avvikit från ett behandlingshem.

Hälla. Vid en rutinkontroll stoppade polisen en bilist på E18 i höjd med Hälla vid femtiden på torsdagsmorgonen. Föraren, en 56-årig man, visade sig ha kört bil rattfull. De närmare resultaten kring hans prov var inte omedelbart klara.

Hammarby Sjöhage. En lastbil och personbil krockade på torsdagsförmiddagen på Gustavsviksgatan. Olyckan, som inträffade vid 10.30-tiden, vållade endast plåtskador. Samtliga inblandade klarade sig oskadda.

Vallby. Två blar krockade vid 12.15-tiden på torsdagen i korsningen Vallbyleden-Narvavägen. Fyra personer fanns i bilarna, endast en person behövde föras till sjukhus. Det rörde sig om en 39-årig kvinna som var passagerare i en av bilarna. Hon fördes omtöcknad till sjukhus, men rapporterades inte vara allvarligt skadad.

Mer läsning

Annons