Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 4/3

Annons

Centrum. En polispatrull stoppades vid 2-snåret på onsdagsnatten av en taxi. Föraren berättade att en man nyss sparkat sönder skyltfönstret till en butik. Ingen greps, men en 18-årig man är skäligen misstänkt.

Råby. En vit Ford Escort med registreringsnummer DJM 407 försvann från en parkering på Kungsfågel-gatan natten till torsdag.

Oxbacken. Fyra kartonger choklad och godis stals från Oxbackens servicehus vid 2-tiden på onsdagsnatten. Men det hela var lite av ett mysterium då det inte fanns några synliga skador på dörrar eller fönster.

Haga. En ruta krossades på Hästhovsgatan vid 22-tiden på onsdagskvällen. Ingen såg något.

Stenby. Väktaren på Coop Forum haffade en 73-årig kvinna på onsdagseftermiddagen. Hon hade betalat för vissa varor, men försökte smussla ut strumpor och tights till ett värde av 209 kronor i väskan.

Centrum. En 49-årig man inne på Konsum City stoppade ner sushi i sin plastpåse och plockade på sig två munkar som han åt inne i butiken på onsdagen. Allt till ett värde av 72 kronor.

Hälla. Tre extraljus stals från en bil på Hällagatan mellan midnatt och 3 på onsdagsnatten.

Centrum. En 20-årig kvinna blev av med sitt kreditkort inne på Club Silk på Stora gatan på onsdagskvällen. När hon kontrollerade saldot dagen efter hade

någon gjort tio transaktioner på sammanlagt 3 281 kronor.

Jakobsberg. En 28-årig mopedist stoppades strax före 1.30 i onsdagsnatt på Jakobsbergsgatan. Mannen hade en ryggsäck där det stack upp ett skaft som visade sig tillhöra en yxa. Ramnumret på mopeden var bortslipat, kåporna uppbrutna och fordonet startades med skruvmejsel. Mannen påstod att han köpt mopeden som den var, men visste inte namnet på säljaren. Yxan i ryggsäcken sa 28-åringen att han fraktade till sin nya lägenhet i centrum – men var den låg kunde han inte svara på.

Hallstahammar. Hus på Kapellgatan 10 och bostadsrättsföreningen Lönnen på Barnängsgatan har blivit utsatta för skadegörelse genom klotter.

Hallstahammar. En Kolbäcksbo togs med av polisen från parkeringen på Lidl för provtagning, misstänkt för drograttfylleri.

Mer läsning

Annons