Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 4/6

Annons

Malmaberg . Vid 4-tiden natten till måndagen har ett källarförråd på Stentorpsgatan brutits upp. Ur förrådet har en verktygslåda samt diverse handverktyg stulits.

Viksäng. Någon gång under söndagskvällen eller natten mot måndagen har en parkerad bil på Infanterigatan. En ruta har krossats, och ur bilen har en mobilladdare samt cd-skivor stulits.

Centrum. Vid 22.30-tiden på söndagskvällen larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en fastighet på Vasagatan mitt emot kvarteret Igor, sedan förbipasserande ringt och sagt att de såg rök i trapphuset. Det visade sig dock vid närmare undersökning vara en blinkande lampa som såg ut som eld och rök.

Aroslund. Sent på söndagskvällen stoppade polisen en mopedist för kontroll på Arosvägen. Det visade sig efter noggrann kontroll att den 53-årige mopedisten hade motsvarande 1,88 promille i blodet. Han misstänks därför för grovt rattfylleri.

Tillberga. Vid 1.30 natten till måndagen stoppade polisen en bilist på länsväg 703. Den 54-årige bilisten uppträdde enligt polisen märkbart drogpåverkat, så han fördes till polishuset för provtagning och förhör. Bilen togs i beslag för att förhindra nya brott.

Viksäng. Efter midnatt natten mot måndagen stoppade en polispatrull en 28-årig man på Viksäng i Västerås. Anledningen var att mannen enligt polisen var märkbart påverkad av någon sorts narkotika.

Mer läsning

Annons