Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 4/9

Den som klipper bort larm kan det vara klippt för - om personalen upptäcker klippet.

Annons

Erikslund. Vid 14-tiden på tisdagen ertappade personal på Tati Fashion Erikslunds köpcentrum en 21-årig ung man som höll på att klippa bort larmanordningar på butikens kläder, uppenbart i avsikt att sedan ta dem med sig utan att larmbågarna skulle tjuta. 21-åringen misstänks nu för stöldförsök.

Bäckby. Vid femtiden på tisdagsmorgonen började en bil brinna på Stångjärnsgatan. Branden riskerade att sprida sig till en byggnad intill, men kunde släckas av räddningstjänsten. Det finns ingen naturlig förklaring till att bilen skulle börja brinna, polisen misstänker att branden är anlagd.

Bäckby. Bäckby vårdcentral råkade natten till tisdagen ut för skadegörelse. Någon har kastat in sten genom en ruta, men av allt att döma har ingen tagit sig in i lokalerna.

Viksäng. Någon gång under den senaste tiden har delar till en bokhylla försvunnit ur ett källarförråd på Regementsgatan.

Nordanby. Vid 16-tiden på måndagen inträffade en trafikolycka vid Nordanbymotet. Det var fråga om en mindre sammanstötning mellan två bilar, ingen människa skadades och olyckan vållade inga stora trafikstörningar.

Vallby. Vid 20-tiden på måndagskvällen fick en 50-årig man ett slag i ansiktet utanför Vallby centrum av en för honom okänd person. Den slagne mannen kördes till akuten för att få skador i munnen omsedda. Polisen ska utreda misshandeln.

Korsängsgärdet. Vid 17-tiden på måndagen krockade två bilar i korsningen Malmabergsgatan-Runebergsgatan. Ingen av de inblandade fick allvarliga skador, föraren av den ena bilen behövde åka till sjukhus för kontroll och omplåstring. Polisen ska utreda olyckan.

Bäckby. En parkerad bil på Kokillgatan har natten till tisdagen råkat ut för skadegörelse. Någon har slagit sönder vindrutan och lossat ena backspegeln.

Centrum. Vid lunchtid på söndagen stals en väska från en matgäst på McDonalds Vasagatan. Väskans ägare lämnade väskan utan uppsyn ett kort ögonblick vilket räckte för tjuven.

Talltorp. Vid ett villainbrott på Skymningsgatan någon gång under måndagen har diverse värdesaker stulits. Tjuven eller tjuvarna har tagit sig in genom att krossa en ruta.

Bäckby. En golfbag och leksaker blev bytet då ett källarförråd på Puddelugnsgatan råkat ut för inbrott någon gång under månaderna juli eller augusti.

Tunbytorp. Extraljusen har under natten måndag-tisdag stulits från en parkerad bil på Omformargatan.

Gäddeholm. Under helgen har en grävmaskin vid nya Gäddeholmsvägen råkat ut för dieselstöld.

Bäckby. Under fredagen vandaliserades nymålade stolpar på Bäckbyskolan genom att färgen avlägsnades.

Mer läsning

Annons