Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 5/10

Annons

Skiljebo. Det gjordes ett stöldförsök i en villa på Högby skogsväg under natten mot tisdag. Tre dörrar hade brutits upp, men ingen person visade sig ha tagit sig in i huset.

Västerås. En 37-årig kvinna har begått bidragsbrott mot försäkringskassan. Hon har felaktigt deklarerat sitt kassakort från mars till årsskiftet förra året och erhållit 18 800 kronor för mycket i ersättning.

Centrum. Under den sista halvtimmen mot midnatt, natten till tisdag, har någon skurit upp ett hål i en skinnsoffa på Mcdonalds på Munkgatan.

Jakobsberg. Ett stöldförsök gjordes på en bil parkerad på Jakobsgatan natten mot tisdag. En sidoruta hade krossats, men inget var stulet ur bilen.

Tillberga. Under veckoslutet har någon/några orsakat skadegörelse på en tegelvägg på Tillbergaskolan. En engångspall hade ställts mot väggen och tänts på. En tredjedel av pallen brann upp och tegelväggen blev sotig. Det var ingen risk för att branden skulle sprida sig.

Vallby. Under natten mellan söndag och måndag har någon tagit sig in i ett förråd på Enkelstuguvägen och stulit en stor mängd fiske-utrustning. Bland annat stals fyra fiskespön, fiskelåda, drag, ryggsäck med stol och ett flugspö.

Bjurhovda. Under natten mot tisdag bröts stötfångaren sönder på en bil parkerad på Knotavägen. Grill och strålkastartorkare stals.

Bjurhovda. En moped stals från en innergård på Benvägen natten mot tisdag. Mopeden som var silverfärgad och svart var låst.

Bjurhovda. Rutan krossades och en bilradio stals från en bil parkerad på Benvägen under natten mot tisdag.

Brottberga. En styrlåst klass 2 moped med röd-svarta handtag, som parkerats mellan en bil och ett garage, stals under natten till tisdag från Husknutsvägen.

Gryta. En 19-åring som haft sin bil parkerad en längre tid på Lidl:s parkering på Grytavägen fann att registreringsskyltarna var stulna. Han fick senare en p-bot, då bilen i fråga skrotats.

Aseastan. Någon gång under helgen har det varit inbrott i ett förråd på Generatorgatan. Ett hemmabiopaket, ett slutsteg och en baslåda har stulits.

Erikslund. I fredags strax efter klockan 17 var en familj med barn inne på Elgiganten och fick hjälp att köpa en dator. Plötsligt tog barnet datorn och går ut från affären och familjen följer efter. En väktare hann ifatt dem och datorn betalades det den kostade, 3 800 kronor.

Östra malmaberg. Mot butiken Sporthörnans fönster har någon slagit eller kastat sönder en ruta, natten mot tisdag.

Hallstahammar. En man misstänks för att i helgen ha brutit mot sitt besöksförbud. Mannen ringde på hemma hos den man som besöksförbudet gäller. Mannen var dock inte hemma, men vittnen har rapporterat om händelsen.

Hallstahammar. En 27-årig man misstänks för ringa narkotikabrott. Det var mannens morfar som slog larm efter att hans barnbarn kommit hem till honom påverkad.

Surahammar. En kvinna ertappades i tisdags med att snatta varor på Coop till ett värde av 270 kronor. Kassörskan blev misstänksam när fick syn på kvinnans putande byxfickor.

Surahammar. Hundbajs kastades i tisdags förmiddag på en bil som stod parkerad på Österängsvägen. Händelsen är polisanmäld och brottet rubriceras som ofredande.

Hallstahammar. En kvinna snodde i tisdags åt sig en jacka från torgförsäljningen på Hammartorget. Kvinnan kunde dock gripas kort därpå och är misstänkt för snatteri.

Annons