Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 5/11

Misshandlad taxichaufför, diselstöld och stulen plånbok, det är något av innehållet i fredagens polisnotiser.

Annons

Hammarby. En 19-årig kvinna beställde natten till fredagen en taxi till Liegatan. Väl framme vägrade hon att betala för taxiresan på 100 kronor och började i stället att slå taxichauffören i ansiktet och på överkroppen. Hon omhändertogs på plats för att nyktra till. Kvinnan är misstänkt för bedrägligt beteende, våld mot tjänsteman och förolämpning.

Rocklunda. En tyskregistrerad bild tankade 53 liter disel på Shell, Rocklunda, och försvann sedan utan att betala.

Centrum. I torsdags blev en passagerare av med sin plånbok på buss nummer elva mellan Bäckby och centrum. Hon hade plånboken i fickan men när hon klev av bussen var den borta.

Vallby. I fredags morse klockan 9.20 vaknade en kvinna av en smäll. När hon kom ut i vardagsrummet var det glas över hela golvet och rutan i altandörren var trasig och nedanför låg en stor sten.

Bjurhovda. Natten mellan onsdag och torsdags stals tre extraljus på en bil. Tjuven hade också skadat motorhuven och stötfångaren fram. Lyserna var värda 4500 kronor.

Hökåsen. Natten till fredag har någon krossat rutan på en bil parkerad på Vintervägen och stulit fyra vinterdäck.

Skiljebo. Förra söndagen frågade en grupp på 5–6 ungdomar en 56-årig man på Skiljeboplatsen om de fick låna hans telefon. Det fick de men sedan försvann ungdomarna utan att lämna tillbaka telefonen.

Bäckby. En 55-årig man har anmält att han blivit av med sitt körkort. Det var på en loppis förra söndagen som mannen råkade knuffa ned en lampa från ett bord så den gick sönder. Ägaren till den trasiga lampan krävde att han skulle betala 800 kronor vilket inte mannen ville göra. Då ville ägaren se mannens körkort. När han fick se körkortet behöll han det i väntan på att mannen ska betala för lampan.

Mer läsning

Annons