Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 5/5

En busspassagerare beter sig inte som han ska mot sina medpassagerare.

Annons

Västerås. En ung kvinna har polisanmält en man för sexuellt ofredande. Mannen brukar, enligt den unga kvinna i övre tonåren som gjort anmälan, åka buss från centrum ut mot de västra stadsdelarna, och där göra obscena gester mot de unga kvinnor han får ögonkontakt med. Flera unga kvinnor ska ha drabbats.

Vasastaden. Flera stölder har polisanmälts av elever på Fryxellska gymnasiet. En elev har mist en musikspelare, en annan en mobiltelefon.

Gideonsberg. En parkerad mopedbil på Bellmansgatan har natten till onsdagen fått flera rutor krossade och GPS-navigatorn stulen.

Norra Vallby. Natten till onsdagen har en parkerad bil på Bysågsgatan råkat ut för inbrott. Bilstereon har stulits.

Hälla syd. En kvinna har polisanmält att hon blivit av med sin jacka då hon under tisdagsförmiddagen var och handlade på Rusta. Jackan låg på en kundvagn som lämnades obevakad en kort stund.

Malmaberg. På söndagen, vid lunchtid, blev en kvinna bestulen på sin plånbok på Malmaberg. Kvinnan hade just handlat på Hemköp då en yngre kvinna kom fram till henne och började prata om det ena och det andra. Kvinnan märkte efteråt att plånboken var borta.

Erikslund. Vid 13-tiden på onsdagen stoppade en polispatrull en bil på Hallsta gårdsgata. Bilföraren, en 40-årig man, visade tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Han togs med till polisstationen för provtagning.

Västerås. Polisen stoppade på tisdagsförmiddagen en bil på riksväg 66 i Västerås. I bilen satt en 51-årig man som nu misstänks för rattfylleri.

Annons