Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 5-6/2

En 22-årig kvinna har anmält att hon blev misshandlad på nattklubben Blue Moon Bar vid 1-tiden i lördags.

Annons

Hon tror att hon någon kastade ett glas eller en flaska i ansiktet på henne.

Centrum.

Önsta-Gryta. En 23-årig man smet ifrån sin taxinota på 559 kronor vid 2.30-tiden i söndags. Polisen lär hitta honom eftersom han glömde sin plånbok i taxibilen. Två män i 40-årsåldern har anmält varandra efter att ha hamnat i luven på varandra vid korvkiosken på Bondtorget vid 2-tiden i söndags. Den ene säger sig ha fått knytnävsslag på kinden, den andre att han blev hotad.

Hässlö. I lördags kl 6.40 gick larmet på Hässlögymnasiet. Någon hade brutit upp ett fönster och tagit en stationär dator.

Klockartorpet. Kl 8.20 i lördags gick larmet i Tidningshuset. En fönsterruta hade krossats och tre stationära datorer försvunnit.

Erikslund. Bakrutan på en parkerad bil blev sönderslagen medan den 32-årige ägaren gjorde ett ärende vid 13-tiden i lördags.

Vallby. En 63-årig man uppger att han blivit nedslagen av två okända män på Allmogeplatsen vid 1-tiden i lördags. Mannen hade ett jack i pannan och fick åka till sjukhuset för att bli omplåstrad.

Pettersberg. En 27-årig man blev hotad av annan man i samband med en flytt på Jakobsgatan i lördags eftermiddag. Den andre blev irriterad över att hissen användes mycket.

Centrum. En 18-årig tjej blev av med sin mobil och sitt plånboksetui på nattklubben Silk vid 1-tiden i lördags.

Önsta-Gryta. När en 20-årig man som var berusad inte fick komma in på en fest på Drevervägen vid 2-tiden i söndags krossade han ett fönster. Polisen tog hand om mannen som fick sova ruset av sig i polishuset. Efter ha blivit förhörd släpptes han.

Centrum. En 20-årig man blev misshandlad på Bankiren strax efter midnatt natten till söndagen. En 22-årig man är misstänks ha slagit en glasflaska i huvudet på 20-åringen som fick plåstras om sina sårskador på sjukhuset.

Hökåsen. Ett par blev osams i sin bostad vid 3.30-tiden i söndags. Den 35-årige mannen knuffade omkull den några år yngre kvinnan. Hon slog sig och fick åka ambulans till akuten. Polisen grep mannen som senare anhölls.

Råby. En 52-årig man är misstänkt för misshandel av sin partner i bostaden på Skogsduvevägen vid 5-tiden i söndags. Kvinnan fick flera slag mot ansiktet, bland annat svullnade ena ögat. Mannen fick följa med till polishuset för att nyktra till.

Kristiansborg/Centrum. Polisen tog två män för drograttfylla på lördagsmorgonen. En 40-årig man stoppades på Kristiansborgsallén och en 26-årig man på Östermalmsgatan. De är även misstänkta för ringa narkotikabrott liksom en passagerare i den senare bilen.

Mer läsning

Annons