Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 6/2

Annons

Hammarby. Natten till i går trängde sig två män in på Statoil Hammarbyrampen och stal korv. När personalen skulle hindra dem hotades de och männen försvann från platsen.

Västerås. Under helgen har en person anmält en annan person för olaga hot via sms. Polisen har tagit hand om telefonen som hoten skickades till och ska undersöka om det anmälda brottet kan utredas.

Centrum. En bil som stått parkerad i Västerås centrala delar under helgen har råkat ut för inbrott och diverse saker hade stulits.

Västerås. En anställd slutade på företaget i Västerås, men har inte lämnat tillbaka företagets dator och mobiltelefon. Trots flera påminnelser och trots att lång tid förflutit sedan den anställde slutat. Det menar arbetsgivaren som nu polisanmält den anställde för brottet olovligt förfogande.

Önsta-Gryta. Under helgen har en bostad på Syrenvägen råkat ut för inbrott. När stölden upptäcktes i söndags kväll var det ännu oklart om något stulits och i så fall vad.

Skultuna. I söndags kväll stoppade polisen en bil i Skultuna för kontroll. Det visade sig att polisen hade fog för kontrollen. Den drygt 20-årige bilföraren hade inget giltigt körkort.

Mer läsning

Annons