Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 6-7/11

Natten till söndag bröt sig någon in i en bil som stod parkerad vid Ica Sjöhagen.

Annons

Ett vittne såg en någon på väg halvvägs in i bilen. När vittnet närmade sig för att se vad som stod på lämnade gärningsmannen platsen. Rutan i förardörren var krossad men det är oklart om något blev stulet.

Bjurhovda. Tidigt i lördags morse skedde ett inbrott i en lägenhet på Flisavägen. Någon eller några har med hjälp av en markplatta krossat ett av fönstren till lägenheten. En granne ska ha sett två män kliva in genom fönstret. Polisen vet ännu inte om något är stulet i lägenheten men har säkrat fingeravtryck på platsen.

Skiljebo. Två yngre män utsattes för en misshandel vid tvåtiden natten till lördag. De var på väg hem från en fest och hade kommit till korsningen Stockholmsvägen-Ekevägen när en bil stannade på vägen och minst tre män hoppade ur. På något sätt uppstod bråk och de två som anmält händelsen fick utstå slag i ansiktet och sparkar mot kroppen. Männen fördes med ambulans till akutmottagningen för vård.

Centrum. En man i 20-årsåldern blev utsatt för misshandel inne på nattklubben Silk natten till lördag. Han befann sig vid ett av spelborden när tre för honom okända män kom fram. En av männen började hota honom och slog sedan ett slag som träffade på halsen. Han fick även ett slag bakifrån och ett över käken och till sist ett knytnävsslag över höger öga.

Centrum. En man fick sin plånbok stulen inne på krogen Harrys vid Stora torget. Händelsen inträffade vid 00.30-tiden natten till söndag.

Centrum. Vid ettiden natten till lördag stoppade en man några poliser vid Vasagatan och ville anmäla en misshandel. Mannen hade strax innan befunnit sig på Sturegatan när en bekant kom fram. Denne krävde att mannen skulle betala en skuld på 1 000 kronor åt en kompis som i sin tur var skyldig gärningsmannen pengar. Offret blev sedan slaget på vänster kind och började blöda.

Centrum. En kvinna utsattes för misshandel utanför restaurang Å på Slottsgatan natten till söndag. Kvinnan stod utanför restaurangen när en för henne okänd man kom fram och slog henne i bröstet med knuten näve. Kvinnan föll mot några soptunnor och fick ont i bröstet och ena armbågen.

Mer läsning

Annons