Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 7/1

Annons

HEMDAL. En patient som var intagen på psykavdelningen på Centrallasarettet har anmält att han blivit slagen i huvudet av en annan patient.

GIDEONSBERG. En 26-årig kvinna hade under nyårshelgen besök av en annan kvinna. När 26-åringen var på ett kalas var den andra kvinnan ensam i lägenheten och när kvinnan kom tillbaka upptäckte hon att pengar försvunnit från ett skrin. 26-åringen tror att kvinnan, som nekar, stulit pengarna.

DINGTUNA. Någon gång under veckan har någon brutit sig in i en friggebod på Nämndemansgatan och stulit en såg och några bensindunkar. Ägaren till friggeboden såg i tisdags en bil som stod i närheten av boden och misstänker att tjuven kan ha färdats i den.

ÖNSTA. Under natten till fredag bröt sig någon in i ett garage på Blekingevägen och stal 50 lp-skivor och en gammal fickursklocka. Tjuven försökte också slanga bensin ur en bil, men misslyckades.

CENTRUM. En 14-årig pojke har anmält att han blivit slagen i huvudet av en 16-årig flicka. Det var när pojken i förra veckan skulle gå på en nattbuss på Stora gatan som flickan närmade sig bakifrån och slog honom i huvudet. Slaget gjorde att han for framåt och slog huvudet i bussdörren. När busschauffören öppnade dörren klämdes också pojkens huvud i den. Efter händelsen hade pojken ordentligt ont i huvudet i två-tre dagar.

Mer läsning

Annons