Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 7/11

Natten till i går råkade en parkerad bil på Kaserngatan på Viksäng, parkerad intill vårdcentralen, ut för inbrott.

Annons

Det var vid anmälningstillfället oklart om något stulits.

Önsta-Gryta. Under helgen utsattes Önsta hund-dagis vid Önsta IP för skadegörelse, någon har krossat en ruta på dagiset genom att kasta en plaststol på rutan. Bakom rutan fanns ett galler så den som kastade stolen kunde inte ta sig in i lokalerna genom det krossade fönstret.

Lillåudden. Lantmännens lokaler har under helgen utsatts för klotter. Klottrarna har befunnit sig på förbjudet område. Drygt ett kvadratmeter stort område har klottrats ner.

Råby. Natten till i går slagades bensin från en parkerad bil på Flugsnappargatan. Tanklocket hade brutits upp.

Kyrkbacken. En parkerad bil på Kaplansgatan har råkat ut för skadegörelse

i helgen. Någon förbipasserande har brutit loss en backspegel från bilen.

Öster Mälarstrand. En glasruta har krossats till en av kommunens lokaler på Gasverksgatan någon gång under helgen. Av allt att döma har den som krossat rutan inte varit inne i lokalerna, men förmodligen haft den avsikten. Brottet rubriceras av polisen som försök till stöld.

Hammarby sjöhage. Vid 7.30-tiden i går morse kolliderade två bilar i korsningen Sjöhagsvägen-Cistern-gatan. En av bilisterna fördes i ambulans till sjukhus för vård av skador som betecknas som lindriga.

Den ena bilen körde in i sidan på den andra, polis-en ska utreda olyckan som vållade vissa trafikstörningar under räddnings- och bärgningsarbetet.

Centrum. Vid 9-tiden på måndagsförmiddagen kolliderade två cyklister på Cityringen. En av dem, en 41-årig man, behövde sjukhusvård och fördes till sjukhus för vård av sina skador.

Mer läsning

Annons