Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 7/7

Annons

CENTRUM. Ett datorföretag på Vasagatan drabbades under natten mot torsdagen av inbrott. Tjuvens byte blev en bärbar dator.

LÖVUDDEN. Två personer misstänkts för att ha förstört en moped under natten till torsdagen. När polisen kom till platsen vid 04-tiden fanns de två misstänkta fortfarande kvar.

HALLSTAHAMAMR. Natten till torsdagen lossades hakarna till ett förtält på Skantzö bad och camping. Någon var inne och stökade runt i tältet, men inget tycks ha stulits.

HALLSTAHAMMAR. Polis och ambulans kallades till Skogsvägen i onsdags kväll sedan en person skadats i ett bråk. Mannen hade fått ett slag i huvudet med en flaska av en annan person. Offret fick föras till lasarettet i Västerås för vård. I samband med bråket

krossades en entréruta i en dörr. Hyresvärden har polisanmält detta.

SURAHAMMAR. En boende på Långsjövägen upptäckte i onsdags att någon brutit upp en dörr i garaget under natten. En svets och ett förtält hade stulits, till ett totalt värde av drygt 20 000 kronor.

SURAHAMMAR. En man har polisanmält att han blev misshandlad av två män på Campingbadet i söndags vid midnatt. Två misstänkta finns namngivna. Blodvite ska ha uppstått vid misshandeln.

Annons