Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 7-8/1

Däcktjuvar fick kalla fötter.

Annons

Bjurhovda. Strax före midnatt i torsdags larmades polisen om att en person hade haft sönder ett fönster till en av dörrarna på en loftgång på Benvägen 17. En anmälan om skadegörelse upprättades.

Tunby. Någon gång mellan 18.30 i onsdags och 22 i fredags i förra veckan bröt sig någon eller några in i en lagerbyggnad hos Aros Auto på Friledningsgatan. I byggnaden lastades sex gånger fyra bildäck in i en där parkerad husvagn. Staket utanför klipptes upp, men av någon anledning lämnade tjuven/tjuvarna platsen innan brottet fullbordades. Värdet på däcken beräknas vara 60 000-70 000 kronor och på husvagnen 120 000 kronor.

Norra Malmaberg. Polisen kallades till Karbenningsgatan strax före klockan ett på natten mot lördagen. Vittnen hade sett ett bråk och att en ung man blivit nedslagen. När polisen kom till platsen var gärningsmannen försvunnen.

Centrum. Två mån i 20-årsåldern började slåss på nattklubben Pocoloco sent på natten mot lördag. Ordningsvakter ingrep och polisen kallades till platsen. De båda männen anmälde varandra för misshandel och visade upp sina respektive skador (svullnader och rodnader), vilka noterades i polisanmälningarna.

Hammarby. I lördags upptäcktes ett inbrott i ett radhus på Liegatan. Huset har varit till försäljning sedan i november. När mäklaren i lördags kom tid för att ta nya bilder upptäcktes att någon brutit sig in i huset och stulit vitvarorna. Det fanns också tecken på att någon bott i radhuset under en tid.

 Malmaberg. Ett försök till villainbrott anmäldes i lördags på Hyvlargatan. Gärningsmannen/gärningsmännen hade försökt att ta sig in i huset via ett köksfönster, glaset var sprucket. Polisen har inga spår efter den skyldige/de skyldiga.

Önsta Gryta

. En man, närmare 70 år gammal, stoppades för fortkörning vid en hastighetskontroll på Anemonvägen i lördags. I samband med detta upptäckte poliserna att mannen även hade en så kallad laservarnare installerad i bilen, vilket är förbjudet. Laservarnare är en manick som, precis som namnet antyder, varnar föraren för mätinstrument som används vid hastighetskontroller. Nu är mannen misstänkt för såväl fortkörning som brott mot lagen om förbud mot vissa radar- och laserinstrument.

Centrum. Natten mellan lördag och söndag blev en man våldsam inne på nattklubben Pluto. Mannen, född 1992 misshandlade en annan gäst och när ordningsvakterna ingrep hotade han dessa och sa att han hade vapen och skulle skjuta dem. Polis kallades till platsen och mannen är nu misstänkt för olaga hot och misshandel.

Mer läsning

Annons