Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 7-8/7

Annons

Viksäng. Vid 00.30 på lördagsmorgonen ringde en boende på Rönnbergagatan till polisen och berättade att en man stod och slog sönder en ytterdörr i fastigheten. Polispatrullen som kom till platsen kunde endast konstatera skadorna på dörren. Målsägaren, en 27-årig kvinna, sa att hon visste vem som stod bakom skadegörelsen. Den misstänkte är en för henne bekant 27-årig man som hon inte ville släppa in.

Malmaberg. En stöld inträffade på Malmabergsgatan vid 00.30-tiden natten mot lördag. En man kom fram till en 47-årig man och undrade om han fick låna mobiltelefonen för att ”han ville ringa till sin gravida flickvän”. 47-åringen lånade ut telefonen och när samtalet var avslutat bad mannen om 20 kronor till mat. 47-åringen tog då upp sin plånbok och mannen ryckte den av honom och försvann.

Centrum. En stöld inträffade vid 3-tiden natten mot lördag på Kopparbergsvägen. Målsägaren, en 22-årig man, avstyrde ett bråk mellan tre personer, som efter en stund avvek. Då upptäckte 22-åringen att hans mobiltelefon som legat i jackfickan var borta.

Vasastaden. En misshandel inträffade på Svantegatan strax före klockan 4 natten mot lördag. En 19-årig man ringde till polisen och uppgav att han blivit slagen i huvudet med knytnävar av två för honom okända män. Han kände smärta och hade en rodnad och var svullen. När 19-åringen försökte försvara sig skadade han sin högra hand. Det finns vittnen till händelsen.

Mer läsning

Annons