Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 8/12

Annons

VIKSÄNG. Färger, pingisracket och x-box försvann från förrådet någon gång de senaste åtta månaderna. Den boende på Stenhagsgatan har polisanmält att sakerna syntes i en grannes förråd. När grannen vräktes och tog med sig sina saker försvann inte de misstänkt stulna sakerna.

ROCKLUNDA. En kvinna har anmält att hon blivit bestulen på sin klocka. Kvinnan tror att när hon tappade klockan för två veckor sedan när hon bytte om i Bombardier Arena och misstänker att någon plockat upp klockan och tagit med sig den.

CENTRUM. En 26-årig kvinna greps på onsdagen inne på Åhléns, misstänkt för snatteri. Det visade sig att kvinnan också bar med sig strumpor och kalsonger värda 596 kronor, som hon misstänks ha snattat från Dressman.

VÄSTERÅS. Någon hackade sig under natten mot onsdagen in på en 19-årig kvinnas Facebook-konto och bytte ut hennes lösenord. Förutom lösenordet bytte personen också ut hennes profilbild mot en porrbild. Händelsen rubriceras som dataintrång.

ÖNSTA. En 14-årig elev på Önstaskolan blev under tisdagen bestulen på hennes Ipod, busskort och plånbok som hon hade i sitt olåsta elevskåp.

VÄSTERÅS. Riksbanken har fått in fem falska 100-kronorssedlar som varit i omlopp i Västerås.

Mer läsning

Annons